Despre noi

Everlight este o companie românească, fondată în anul 2001, specializată în furnizarea și implementarea de soluții software, hardware și integrate. Experiența acumulată de-a lungul anilor se traduce în nenumărate proiecte de succes dezvoltate pentru companii private din România și din afara țării, precum și pentru instituții publice naționale sau locale. Cu un portofoliu extins de clienți și cu o largă diversitate a soluțiilor implementate până în prezent, Everlight se distinge prin calitatea serviciilor și a produselor oferite, prin competența și calificările membrilor echipei sale și prin cultura organizațională orientată spre rezultat. Capacitatea de a înțelege în detaliu nevoile clienților, flexibilitatea și creativitatea stau la baza succesului și a renumelui nostru construit în toți acești ani.

Experiența acumultată în derularea proiectelor complexe, profesionalismul echipei Everlight și rețeaua extinsă de parteneri reprezintă garanția că serviciile și produsele noastre sunt livrate cu respectarea strictă a tuturor specificațiilor de calitate, timp și buget. Ca prestator de servicii, ca resursă externă contractată în proiecte de tip outsource și ca partener în diverse proiecte cu finanțare publică sau privată, Everlight țintește excelența. Pentru noi, nu există clienți mari și clienți mici, proiecte importante și proiecte neimportatne. Pentru noi există doar rezultate și clienți mulțumiți.

Everlight, companie cu 100% acționariat românesc, pune în valoare inteligența și profesionalismul autohton. Căutăm permanent și susținem specialiști IT din întreaga țară, consolidând astfel una dintre cele mai dinamice și mai pregătite echipe de pe piață. Everlight se mândrește cu performanțele inteligenței românești și contribuie, prin activitatea și prin politicile companiei, la dezvoltarea unei industrii IT locale a cărei competitivitate este recunoscută deja la nivel mondial.