Competențe sectoare

1Instituții publice

Sectorul public are exigențe specifice, iar proiectele dedicate instituțiilor sunt cu totul deosebite atât în privința conținutului propriu-zis cât și în privința rigorii procedurale ce însoțește întregul proces. Everlight are o expriență consistentă în acest domeniu, având de-a lungul anilor calitatea de prestator sau de partener în numeroase contracte importante derulate de instituții publice naționale și locale.

2Retail și publicitate

Piața de retail și cea de publicitate nu pot face abstracție de instrumentele și de facilitățile IT. În egală măsură, competiția și dezvoltarea celor două piețe au ridicat foarte mult standardele, atât în materie de inovație, cât și în materie de execuție tehnică. Un simplu site de prezentare sau o simplă bază de date nu mai sunt suficiente pentru a răspunde exigențelor consumatorilor finali și pentru a face față competiției. În acest context, Everlight oferă soluții particularizate fiecărei afaceri, având ca prim obiectiv identificarea soluțiilor creative și viabile în raport cu obiectivele clientului și, bineînțeles execuția proiectului la standardele cerute și în timpul alocat acestuia.

3Producție și industrie

Sistemele de tip ERP sau CRM sunt o constantă în sectorul industrial și nu numai. Cel mai important aspect al acestor sisteme este adecvarea lor la nevoile reale ale clientului și la tipul de activitate propriu-zisă. Everlight poate elabora sisteme perfect adaptate operațiunilor și procedurilor clientului și poate asigura integrarea la nivel de software cu diverse alte sisteme informatice utilizate fie în procesul industrial, fie în activitățile suport sau conexe.

4Tehnologie

Everlight se mândrește cu faptul că se numără printre puținele companii care prestează servicii sau care operează ca resursă externă pentru alte structuri IT din țară sau din afara ei. Domeniul tehnologic este cel mai competitiv și cel care oferă cele mai mari provocări pentru profesioniștii în domeniu. Everlight a dovedit că poate face față cu succes acestor provocări.